ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ

Προφυλάξτε τις όψεις και το εσωτερικό του κτιρίου σας με θερμοπροσόψεις που αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Τα έμπειρα συνεργεία της επιχείρησής μας διαθέτουν τεχνογνωσία ετών και με τη χρήση των κατάλληλων υλικών, εξασφαλίζουν άριστη μόνωση σε κάθε χώρο, προστατεύοντάς τον από την υγρασία και την απώλεια θερμότητας.

Χαρείτε τα οφέλη μιας καλής θερμοπρόσοψης! 

  • Εξοικονομήστε χρήματα από τη θέρμανση και τη ψύξη του χώρου σας.
  • Ελαχιστοποιείστε τις απώλειες θερμότητας.
  • Αποφύγετε την ανάπτυξη μούχλας, λόγω υγρασίας.
  • Απολαύστε πιο δροσερές θερμοκρασίες το καλοκαίρι και πιο ζεστές το χειμώνα.
  • Κερδίστε τετραγωνικά μέτρα στο εσωτερικό της κατοικίας σας.
  • Αυξήστε την αξία του ακινήτου σας.
  • Βελτιώστε την όψη του κτίσματος. 

Ο ρόλος μιας καλής μόνωσης…
Η αύξηση της τιμής του ρεύματος και των καυσίμων θέρμανσης του χώρου, οδήγησαν στην ανάγκη για αποτελεσματική μόνωση των χώρων. Ο καλύτερος τρόπος για τη μείωση του ενεργειακού κόστους της κατοικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης, είναι η επένδυση σε μια καλή θερμομόνωση και υγρομόνωση.

Μια καλή μόνωση επιστρέφει στον ιδιοκτήτη το κόστος της στο 100%. Δυστυχώς, στη χώρα μας έχουμε αρχίσει να επενδύουμε στην αποτελεσματική μόνωση των κτιρίων τα τελευταία χρόνια. Έτσι, οι οικοδομές που κατασκευάστηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες χρήζουν ενεργειακής αναβάθμισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας. 

Θερμομονώσεις

Εξωτερικές Θερμομονώσεις

Εσωτερική Θερμομόνωση

Υγρομόνωση

Υγρομόνωση Ταράτσας- Στεγανοποίηση Δώματος, Υπογείου, Πισίνας, Τοίχων Στο Πύργο Ηλείας 

Η επιχείρησή μας χάρη στον εξελιγμένο εξοπλισμό που έχει τη διάθεσή της και στο έμπειρο προσωπικό που απασχολεί, είναι σε θέση να σας προσφέρει τις πλέον αποτελεσματικές λύσεις για την υγρομόνωση της ταράτσας του κτιρίου σας, αλλά και για τη στεγανοποίηση του χώρου σας.  

Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας πηγάζει από τις δικές σας ανάγκες και τις απαιτήσεις της συνεργασίας μας και αυτό το επιδιώκουμε με όλους τους συνεργάτες μας.

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η εμπειρία μας, η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας και των συνεργατών μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε και η απόλυτη  τήρηση των κανόνων για τη σωστή εφαρμογή τους, καθώς επίσης και οι πρωτοποριακές μέθοδοι που εφαρμόζουμε στην υγρομόνωση ταράτσας. 

Η μακρόχρονη πορεία μας στο χώρο των υγρομονώσεων, αποτελεί εγγύηση των εργασιών μας. Στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τη σωστή υγρομόνωση του κτιρίου σας, που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του, αφού πρώτα το δούμε και το αξιολογήσουμε.

Κατηγορίες Υγρομόνωσης

Η μόνωση σε κτίρια διακρίνεται σε τρείς μεγάλες κατηγορίες: τη θερμομόνωση, τη στεγανοποίηση και την ηχομόνωση.
 
Στεγανοποίηση

​​​​Στεγανοποίηση, ορίζεται η διαδικασία η οποία ένα σώμα γίνεται αδιαπέραστο από το νερό με την εφαρμογή αδιαβροχοποιημένων εξειδικευμένων υλικών.
Στεγανοποίηση μπορεί να γίνει σε χώρους υπογείων, δωμάτιών, ταρατσών, πισίνας και ζαρντινιέρων κ.ά.

Εμείς ασχολούμαστε με:

• τη στεγάνωση υπογείων, κήπων πάνω από υπόγεια
• τη στεγανοποίηση βεράντας
• την επίλυση υγρασίας σε τοίχους
• τη στεγανοποίηση πισίνας και δεξαμενών νερού